Sukar untuk mencari pemain yang percaya mereka boleh mencari rezeki dalam talian bermain poker.

Poker sebagai Perniagaan – Apa yang Anda Perlukan untuk Pemula

Sukar untuk mencari pemain yang percaya mereka boleh mencari rezeki dalam talian bermain poker. Ramai pemain poker gagal berjaya di poker. Apa yang mereka buat salah dengan permainan poker mereka? Walaupun ia adalah realistik dan mungkin untuk menjadikan poker sebagai perniagaan anda, ia memerlukan lebih daripada sekadar kemahiran. Walaupun anda seorang pemain hebat dalam permainan poker malam Jumaat, ini tidak bermakna anda dapat bermain secara profesional. Adalah penting untuk memahami bahawa poker boleh menjadi perniagaan dan anda perlu mempunyai kemahiran perniagaan  https://lapanaderiadepablo.com/ .

Pertama, nilaikan situasi semasa anda dan tentukan berapa banyak dolar yang anda perlukan untuk hidup dengan selesa. Tiada satu pun jumlah yang anda patut buat. Ia bergantung kepada berapa banyak yang anda mahu dan perlukan. Faktor-faktor yang harus anda pertimbangkan termasuk gaya hidup, perbelanjaan hidup, dan pelaburan untuk masa depan. Ini adalah perbezaan besar untuk dapat menghasilkan $ 3,000 sebulan atau $ 15,000 jika anda ingin menghasilkan jumlah yang sama.

Belanjawan untuk Menampung Perbelanjaan Sara Hidup
Mari mulakan dengan menentukan asasnya. Anda perlu menentukan berapa banyak wang untuk bermain poker dalam talian secara profesional. Buat senarai dengan semua perbelanjaan sara hidup anda sehingga anda dapat menentukan berapa banyak wang yang diperlukan untuk bermain poker profesional dalam talian. Adakah pekerjaan anda sekarang cukup untuk menampung perbelanjaan hidup anda. Sebaik sahaja anda tahu berapa banyak yang anda perlukan untuk bermain poker dalam talian, gandakannya. Ini kerana anda memerlukan kusyen untuk membantu menguruskan bankroll dan perubahan buruk. Jika anda tidak mempunyai keupayaan untuk menyimpan untuk hujan, anda perlu mempelajarinya. Kusyen yang anda perlukan untuk menangani perubahan buruk, serta kemerosotan yang tidak dapat dielakkan dalam kehidupan, adalah penting. Jika anda pandai menyimpan wang, anda akan bersedia untuk menangani sebarang ayunan sebaik sahaja anda mula bermain poker dalam talian secara profesional.

Bankroll
Sebab kedua anda sepatutnya boleh membelanjakan wang adalah untuk membina bankroll anda. Anda memerlukan wang yang banyak untuk menjadi pemain profesional poker dalam talian. Wang ini hanya boleh digunakan untuk poker atau poker. Ia tidak dikira dalam pendapatan peribadi. Anda hanya akan mempunyai $ 25,000. Sejumlah $50,000 dan wang tunai $25,000 bersamaan dengan $25,000. Anda akan paling berjaya jika anda terlupa bahawa wang anda wujud. Poker adalah satu-satunya tujuan anda. Bankroll anda dan pendapatan anda mesti diasingkan.

Wang kertas hendaklah diasingkan atas sebab lain. Iaitu, untuk membolehkan ia berkembang. Apabila kemahiran dan pengalaman anda meningkat, anda akan berusaha untuk mencapai tangga poker menjadi permainan poker yang lebih tinggi. Untuk dapat bermain di meja taruhan yang lebih tinggi, anda memerlukan bankroll yang banyak. Sekiranya anda merancang untuk bermain poker profesional dalam talian, anda seharusnya dapat mengira kesan pertumbuhan bankroll pada jumlah wang yang anda perlukan.

Sangat mudah untuk melihat bagaimana faktor-faktor ini dapat bergabung untuk mewujudkan keperluan untuk mendapatkan lebih banyak wang. Pengurusan wang adalah penting. Anda harus menentukan berapa peratus yang akan anda belanjakan untuk perbelanjaan sara hidup dan simpanan anda. Apabila akaun ini ditambah, anda boleh menambah selebihnya untuk keuntungan anda. Ia mungkin kelihatan menakutkan, tetapi anda masih boleh menguruskan nombor jika anda mempunyai kemahiran dan kesabaran untuk berurusan dengan wang dan menganggap poker sebagai perniagaan. Itu boleh menjadikannya satu usaha yang menguntungkan yang menawarkan gaya hidup yang diingini.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *