Memperkenalkan Duplicate Poker

Poker

Jadi, inilah kekotorannya: Duplicate Poker adalah hibrid poker baru yang pada dasarnya terdiri daripada bermain Pot Limit dan No Limit Texas Hold’em di bawah sebahagian besar peraturan umum yang ada, tetapi dengan pengecualian khas yang membezakannya dari poker biasa.

Pelbagai jadual.

Permainan ini Mega888 Apk dimainkan dalam sekurang-kurangnya 2 meja, kadang-kadang lebih banyak mengikut bilangan pemain.

Dek yang serupa.

Setiap meja mempunyai bilangan pemain yang sama dan geladak yang sama diadun untuk setiap tangan yang akan dimainkan. Ini memastikan bahawa pemain yang duduk di posisi yang sama di setiap meja juga menerima kad yang sama, dan kad yang sama diletakkan di setiap meja juga.

Taruhan yang sama.

Semua pemain memulakan setiap tangan dengan jumlah cip yang sama, tanpa mengira kemenangan atau kekalahan tangan mereka sebelumnya.

Kembar meja bermain antara satu sama lain. Tidak seperti poker biasa, di mana anda hanya perlu bimbang tentang lawan meja anda, di Duplicate Poker, pemegang kad yang sama di setiap meja bermain antara satu sama lain, yang bermaksud bahawa pemenang setiap tangan adalah pemain dengan jumlah cip paling banyak kad kembarnya di meja lain.

Titik Penghapusan.

Beberapa permainan poker pendua mempunyai titik penghapusan yang pasti tidak boleh dilampaui. Titik penyingkiran adalah had kehilangan kerepek dalam permainan. Sebagai contoh, jika kejohanan pendua biasa menetapkan titik penyingkiran pada -30,000 cip, pemain yang kehilangan lebih banyak daripada jumlah kerepek akan dihapuskan. Titik penyingkiran juga ditentukan dengan membandingkan jumlah keseluruhan chip yang diperoleh oleh semua kembar kad pada akhir setiap sesi, di mana apabila pemain tidak memenuhi kuota minimum chip mengikut jumlah yang dikumpulkan oleh rakan kadernya, dia akan tersingkir.

Duplicate Poker dikalahkan oleh kemahiran. Tidak masalah sama ada anda mempunyai kad yang baik atau buruk. Yang diperlukan adalah anda menggunakan keputusan dan keputusan terbaik untuk memenangkan sebanyak mungkin tangan dan mengumpulkan kerepek. Oleh itu, semua tangan layak untuk menang, selagi strategi poker anda berfungsi.

Sesi Duplicate Poker melibatkan sejumlah tangan yang ditentukan oleh jumlah pemain yang disenaraikan, dan hasil skor juga bergantung pada peringkat pemain meja kembar jatuh, sesuai dengan jumlah keseluruhan chip sesi mereka.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *